Publicaties

Nieuwbouw 2 onder 1 kap woning Dronten

18 Januari 2021 - Nieuwbouw 2 onder 1 kap woning Dronten

Nieuwbouw woning Dronten volledig in houtskeletbouw opgeleverd. Nu nog de puntjes op de i.

Lees verder
Sponsering VV Sneek Wit Zwart

01 Januari 2021 - Sponsering VV Sneek Wit Zwart

Maatschappelijk betrokken bij Sneek en omstreken.

Lees verder
Aardbevings bestendig Eco Earthship 't Zand Groningen

12 November 2019 - Aardbevings bestendig Eco Earthship 't Zand Groningen

Na veel onderzoek en veel overleg is de opdracht verstrekt door de NAM voor de bouw van een aardbevingsbestendig Earthship in 't Zand Groningen.

Lees verder

Sybren Dijkstra Bouwmanagement

Een bouwmanagementbedrijf waar uw visie als klant écht als uitgangspunt en leidraad genomen wordt, dat is waar ik voor sta. Gecombineerd met mijn jarenlange kennis van en ervaring met wet- en regelgeving, normeringen en bouwprocessen, levert dit een unieke samenwerking op. Het resultaat is een gebouw met een uitstekende bouwkundige kwaliteit, waarin aspecten als gebruikersgemak en toekomstbestendigheid een belangrijke rol hebben.

  • Als opdrachtgever van een te bouwen huis in Amsterdam, hebben we Sybren Dijkstra als projectleider ingehuurd. Door Sybren zijn kennis, inzet en vastberadenheid stonden wij als opdrachtgever veel sterker richting onze aannemer en de gemeente. Door het inspecteren van de bouwactiviteiten en uitvoering van kwaliteitscontroles hebben veel nalatigheden van de aannemer kunnen voorkomen. Daarnaast is Sybren een erg fijn persoon om mee samen te werken, zeker tijdens de verschillende ontwerpfases en de uiteindelijke bouw wil je terugvallen op iemand die kennis van zaken heeft en die je met raad en daad kan bijstaan
    Maria Klok
  • De Rane 14
    8633LC Ysbrechtum

  • 06 - 421 104 95