Diensten

Wanneer u het initiatief neemt om te gaan (nieuw)bouwen heeft u er al tijden lang over nagedacht. U heeft al helemaal in uw hoofd wat het moet gaan worden. In deze fase bent u enthousiast en is gaan bouwen alleen nog maar leuk.
 
Wanneer u deze plannen verder probeert te concretiseren komen er veel onzekerheden met bijbehorende risico's op u af: beschik ik wel over een toereikend budget, hoe vind ik een betrouwbare aannemer, heb ik een architect nodig, hoe zit het met vergunningen.... Het bouwproces is immers een complexe aangelegenheid.
 
Door u, in meer of mindere mate in dit proces te begeleiden maak ik het bouwproces voor u beheersbaar. Ik kan de zorgen van het bouwproces voor u weg nemen. U hoeft u zich alleen nog maar te concentreren op de leuke aspecten van het proces zoals de eerste paal, het uitzoeken van een badkamer, de indeling, ... en uiteindelijk de ingebruikname.
 

 

Sybren Dijkstra Bouwmanagement

Een bouwmanagementbedrijf waar uw visie als klant écht als uitgangspunt en leidraad genomen wordt, dat is waar ik voor sta. Gecombineerd met mijn jarenlange kennis van en ervaring met wet- en regelgeving, normeringen en bouwprocessen, levert dit een unieke samenwerking op. Het resultaat is een gebouw met een uitstekende bouwkundige kwaliteit, waarin aspecten als gebruikersgemak en toekomstbestendigheid een belangrijke rol hebben.

  • Als opdrachtgever van een te bouwen huis in Amsterdam, hebben we Sybren Dijkstra als projectleider ingehuurd. Door Sybren zijn kennis, inzet en vastberadenheid stonden wij als opdrachtgever veel sterker richting onze aannemer en de gemeente. Door het inspecteren van de bouwactiviteiten en uitvoering van kwaliteitscontroles hebben veel nalatigheden van de aannemer kunnen voorkomen. Daarnaast is Sybren een erg fijn persoon om mee samen te werken, zeker tijdens de verschillende ontwerpfases en de uiteindelijke bouw wil je terugvallen op iemand die kennis van zaken heeft en die je met raad en daad kan bijstaan
    Maria Klok
  • De Rane 14
    8633LC Ysbrechtum

  • 06 - 421 104 95