Bouwcoaching

Bij bouwen en verbouwen komt heel wat kijken. Het is behalve technisch heel complex ook organisatorisch een uitdaging. Omdat u graag zelf de touwtjes in handen wilt houden en het leuk vindt om te doen heeft u geen behoefte aan een begeleider die deze rol van u overneemt. Wel heeft u behoefte aan een sparringspartner die behalve de techniek ook ervaring en kennis heeft van het bouwproces. Juist voor deze opdrachtgever bied ik bouwcoaching aan.
 
Als bouwcoach adviseer ik u op een aantal momenten in het bouwproces. Hierdoor heeft u als opdrachtgever voldoende kennis om zelf de aannemers, architecten en installateurs aan te sturen. Ook kunt u met mij sparren over bijvoorbeeld technische oplossingen om u (ver)bouw de duurzaamheid te geven die u wenst. Verder bekijk ik samen met u de bouwkosten, planning en valkuilen zodat u uw project realiseert binnen budget en tijd.
 
 

Sybren Dijkstra Bouwmanagement

Een bouwmanagementbedrijf waar uw visie als klant écht als uitgangspunt en leidraad genomen wordt, dat is waar ik voor sta. Gecombineerd met mijn jarenlange kennis van en ervaring met wet- en regelgeving, normeringen en bouwprocessen, levert dit een unieke samenwerking op. Het resultaat is een gebouw met een uitstekende bouwkundige kwaliteit, waarin aspecten als gebruikersgemak en toekomstbestendigheid een belangrijke rol hebben.

  • Als opdrachtgever van een te bouwen huis in Amsterdam, hebben we Sybren Dijkstra als projectleider ingehuurd. Door Sybren zijn kennis, inzet en vastberadenheid stonden wij als opdrachtgever veel sterker richting onze aannemer en de gemeente. Door het inspecteren van de bouwactiviteiten en uitvoering van kwaliteitscontroles hebben veel nalatigheden van de aannemer kunnen voorkomen. Daarnaast is Sybren een erg fijn persoon om mee samen te werken, zeker tijdens de verschillende ontwerpfases en de uiteindelijke bouw wil je terugvallen op iemand die kennis van zaken heeft en die je met raad en daad kan bijstaan
    Maria Klok
  • De Rane 14
    8633LC Ysbrechtum

  • 06 - 421 104 95